• -10%
Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn
Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn
Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn

Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn

565 op voorraad
LG-Imports
LG9726
€ 0,53 € 0,59 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte traktatie of uitdeelcadeaus voor het magische Eenhoorn kinderfeestje van je dochter? Zoek niet verder! Onze Sleutelhanger doorzichtige Eenhoorn is de ideale keuze om het feest compleet te maken en de gasten te verrassen met een betoverend aandenken.

Waarom onze Sleutelhanger Doorzichtige Eenhoorn zo speciaal is:

Magisch Eenhoornthema: Eenhoorns spreken tot de verbeelding van kinderen en volwassenen over de hele wereld. Deze doorzichtige sleutelhangers in de vorm van een schattige eenhoorn die de feestelijke sfeer van het Eenhoorn kinderfeestje perfect weerspiegelt.

Leuk als Uitdeelcadeau: Deze sleutelhangers zijn niet alleen schattig, maar ook praktisch en veelzijdig. Ze maken geweldige uitdeelcadeaus die de gasten nog lang zullen koesteren. Kinderen zullen dol zijn op het pronken met hun Eenhoorn sleutelhanger aan hun schooltas, rugzak of sleutelbos.

Duurzaam en Stevig: Onze sleutelhangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat tegen een stootje kan. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en herinneringen aan het feestje levend te houden.

Eenvoudig te Bevestigen: Dankzij het handige ontwerp kunnen de sleutelhangers eenvoudig aan sleutels, tassen of andere accessoires worden bevestigd.

Betaalbare Betovering: Deze sleutelhangers bieden een betaalbare manier om wat extra magie toe te voegen aan het Eenhoorn kinderfeestje zonder je budget te overschrijden.

Maak het Eenhoorn kinderfeestje van je dochter compleet en betoverend met onze Sleutelhanger doorzichtige Eenhoorn. Deze schattige en praktische sleutelhangers zijn het perfecte aandenken voor de feestgasten en zorgen ervoor dat het feest nog lang wordt herinnerd. Bestel vandaag nog en laat de magie van eenhoorns de hoofdrol spelen op het feest!

Afmetingen: 4.5 x 3.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4.5 x 3.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247097262
565 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst