• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Flamingo 12st.
Sleutelhanger Flamingo 12st.

Sleutelhanger Flamingo 12st.

21 op voorraad
LG-Imports
LG9787-12
€ 5,13 € 5,70 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Flamingo
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je sleutelbos een speelse twist met onze  12 betoverende Flamingo sleutelhanger! Gemaakt van duurzaam aluminium en kunststof, voegt deze kleurrijke accessoire een vleugje plezier en flair toe aan je dagelijkse routine.

Onze Flamingo sleutelhanger is meer dan alleen een praktisch hulpmiddel - het is een grappige kunststof blikvanger die je sleutelbos of tas direct opvrolijkt. Laat je persoonlijkheid schitteren terwijl je deze charmante sleutelhanger met je meedraagt, en voeg een vleugje uniekheid toe aan je stijl.

Op zoek naar een unieke draai voor je volgende evenement? Deze Flamingo sleutelhanger is perfect voor een kinderfeestje met een flamingo thema. Als uitdeelcadeautje zorgt het voor enthousiasme en verwondering bij jonge gasten, en biedt het een blijvende herinnering aan een speciale gelegenheid.

Onze Flamingo sleutelhanger wordt geleverd in een handige bundel van 12 stuks, waardoor je genoeg hebt om te delen met vrienden, familie en feestgangers. Voeg een vleugje exotische charme toe aan je dagelijkse leven of evenementen en laat je sleutelbos stralen met deze leuke en opvallende accessoires.

Breng een glimlach op je gezicht elke keer dat je je sleutels pakt met onze Flamingo sleutelhanger. Bestel vandaag nog en ontdek hoe dit kleine, levendige detail een groot verschil kan maken in je dagelijkse stijl en feestelijke evenementen. Laat de Flamingo's stralen en je hart oplichten!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een dolfijn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Afmetingen: flamingo 5,5 x 6,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
flamingo 5,5 x 6,5cm
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8740236589758
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst