• Alleen online
  • -10%
Sleutelhanger Dinosaurus Doorzichtig
Sleutelhanger Dinosaurus Doorzichtig

Sleutelhanger Dinosaurus Doorzichtig

303 op voorraad
LG-Imports
LG9727
€ 0,53 € 0,59 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een unieke sleutelhanger die jouw sleutelbos een leuke twist geeft? Dan is de sleutelhanger in de vorm van een dino wellicht iets voor jou! Deze sleutelhanger is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk om te zien.

Het leuke aan deze sleutelhanger is dat de kleur willekeurig wordt geleverd, waardoor het een verrassing blijft welke kleur je ontvangt. Hierdoor is het ook een leuke cadeau-optie voor vrienden of familie.

De sleutelhanger is gemaakt van stevig materiaal en heeft een handige clip waarmee je hem gemakkelijk aan je sleutelbos of tas kunt bevestigen. Zo raak je jouw sleutels nooit meer kwijt! Daarnaast is de dino-sleutelhanger een leuke manier om jouw persoonlijkheid en stijl te laten zien.

Bestel nu jouw dino-sleutelhanger en geef jouw sleutelbos een unieke en leuke uitstraling. Of bestel meerdere sleutelhangers en verzamel ze allemaal! De sleutelhanger is ook een leuk aandenken aan een dagje weg of vakantie.

Kortom, de sleutelhanger in de vorm van een dino is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk en een echte eyecatcher. Bestel nu en laat je verrassen door welke kleur sleutelhanger jij ontvangt!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosuarus. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd, prijs per stuk.

Afmetingen: ca. 4,5 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
ca. 4,5 x 3cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247097279
303 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst