• Alleen online
  • -10%
Raamklimmer Acrobaat
Raamklimmer Acrobaat

Raamklimmer Acrobaat

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9236
€ 0,32 € 0,35 -10%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk en innovatief speeltje voor je kind? Dan is de Raamklimmer Acrobaat misschien wel iets voor jou! Deze unieke poppetjes in de vorm van acrobaten klauteren via het raam naar beneden en bieden eindeloos speelplezier.

De Raamklimmer Acrobaat is een leuk en creatief speeltje voor kinderen van alle leeftijden. Het is gemaakt van zachte materialen en heeft een uniek ontwerp waardoor het poppetje soepel langs het raam naar beneden glijdt. Het is een geweldig speeltje voor kinderen die houden van avontuur en sensatie.

De Raamklimmer Acrobaat is gemakkelijk te gebruiken en kan overal worden gebruikt waar er een raam is. Gooi het poppetje tegen het raam en zie hoe het langs het glas naar beneden glijdt. Het is een leuke manier om kinderen te stimuleren om creatief te zijn en hun verbeelding te gebruiken.

Bovendien is de Raamklimmer Acrobaat veilig in gebruik. Het poppetje houdt zich stevig vast aan het raam en glijdt soepel naar beneden zonder risico op schade. Het is een leuke en veilige manier om kinderen te vermaken en hun creativiteit te stimuleren.

In conclusie, de Raamklimmer Acrobaat is een uniek en innovatief speeltje dat kinderen van alle leeftijden zal vermaken. Het is veilig, leuk en gemakkelijk te gebruiken. Als je op zoek bent naar een nieuw en spannend speeltje voor je kind, dan is de Raamklimmer Acrobaat zeker de moeite waard om uit te proberen!

Afmeting: 9 x 4 cm
Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
9 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
5413247092366

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst