• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Raamklimmer Acrobaat 48st.
Raamklimmer Acrobaat 48st.

Raamklimmer Acrobaat 48st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9236-48
€ 14,36 € 15,95 -10%

Dit pakket bevat


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de Raamklimmer Acrobaat bundel van 48 stuks haal je een ongelofelijke hoeveelheid speelplezier in huis! Deze poppetjes in de vorm van acrobaten klauteren moeiteloos naar beneden via het raam en zorgen voor een unieke en fascinerende ervaring.

Stel je eens voor hoe enthousiast de kinderen zullen zijn wanneer ze zien dat deze acrobatische poppetjes langs het raam naar beneden klimmen. Het is een waar spektakel om naar te kijken en het zal zeker voor veel plezier en verwondering zorgen.

De Raamklimmer Acrobaat is eenvoudig te gebruiken. Bevestig het poppetje aan een glad oppervlak, zoals een raam, en laat het zijn indrukwekkende kunsten vertonen. Dankzij de speciale zuignappen aan de handen en voeten blijft het stevig op zijn plek en klimt het moeiteloos naar beneden.

Met de bundel van 48 stuks kun je de vreugde delen met een groot aantal kinderen. Het is perfect voor feestjes, evenementen of gewoon om cadeau te geven aan vrienden en familie. Laat iedereen genieten van de spannende ervaring van de Raamklimmer Acrobaat.

Deze poppetjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn veilig in gebruik. Ze laten geen sporen achter op het raam en kunnen gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden gebruikt.

Voeg wat avontuur en speelsheid toe aan je huis met de Raamklimmer Acrobaat bundel van 48 stuks. Laat de acrobaten naar beneden klauteren en beleef samen met de kinderen een onvergetelijke tijd vol plezier en verwondering. Bestel nu en maak van elk raam een spannend speelparadijs!

Afmeting: 9 x 4 cm

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
9 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
5413247192363

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst