• -10%
Kleurpotloden Zeedieren 6st.
Kleurpotloden Zeedieren 6st.
Kleurpotloden Zeedieren 6st.
Kleurpotloden Zeedieren 6st.
Kleurpotloden Zeedieren 6st.

Kleurpotloden Zeedieren 6st.

321 op voorraad
LG-Imports
LG6070
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je van kleuren houdt en zeedieren fascinerend vindt, dan zijn deze zeedieren kleurpotloden een absolute must-have! Met deze kleurpotloden kun je de mooiste kleurplaten maken en je creativiteit de vrije loop laten. Bovendien zijn ze door hun handige formaat gemakkelijk mee te nemen, zodat je overal en altijd kunt kleuren.

Het doosje met zeedieren kleurpotloden bevat zes verschillende kleuren, waarmee je de meest levendige tekeningen kunt maken. De kleuren zijn geïnspireerd op de kleuren van echte zeedieren, waardoor je nog meer in de sfeer van de zee komt tijdens het kleuren. Op het doosje staan ook afbeeldingen van verschillende zeedieren, wat het helemaal afmaakt!

De kleurpotloden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van uitstekende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de kleurpotloden soepel en makkelijk over het papier glijden en een prachtig resultaat opleveren. Bovendien zijn ze erg duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor je er nog lang plezier van zult hebben.

Of je nu jong of oud bent, deze kleurpotloden zijn geschikt voor iedereen die van kleuren en zeedieren houdt. Ze zijn perfect om cadeau te geven aan kinderen, maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven. Het kleuren van zeedieren kan bovendien ook een ontspannende werking hebben en helpen bij het verminderen van stress.

Kortom, deze zeedieren kleurpotloden zijn niet alleen leuk en handig, maar ook van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw set en maak de mooiste kleurplaten met de prachtige kleuren van de zee!.

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen.
Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Voetbal, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Kleuren kunnen variëren.

Afmeting: lengte 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Zeedieren
EAN code:
5413247060709
321 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst