• -10%
Kleurpotloden Dino, 6st.
Kleurpotloden Dino, 6st.
Kleurpotloden Dino, 6st.

Kleurpotloden Dino, 6st.

636 op voorraad
LG-Imports
LG6062
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een creatief kind? Of wil je zelf lekker kleuren op een regenachtige dag? Dan zijn deze kleurpotloden in dinosaurus verpakking zeker iets voor jou! Met hun handige formaat en leuke dinosaurus design, zijn ze perfect om overal mee naartoe te nemen.

Deze set bevat 6 kleurpotloden in verschillende kleuren, die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd voor heldere en levendige tinten. Het formaat van deze kleurpotloden is perfect voor kleine handjes en maakt het gemakkelijk om te kleuren en te tekenen met precisie. Bovendien wordt deze set geleverd in een schattige dinosaurus verpakking, waardoor het een perfect cadeau is voor elk kind dat van dinosaurussen houdt.

Met deze kleurpotloden kun je de mooiste kunstwerken maken en je creativiteit de vrije loop laten. Of je nu een beginner bent of een gevorderde tekenaar, deze kleurpotloden zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. En omdat ze zo gemakkelijk mee te nemen zijn, kun je overal en altijd kleuren en tekenen!

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om jezelf of een kind te vermaken, zijn deze kleurpotloden in dinosaurus verpakking zeker iets voor jou. Met hun levendige kleuren en schattige design, zullen ze zeker voor veel plezier en vermaak zorgen. Bestel vandaag nog en ontdek het plezier van kleuren!

Kleuren kunnen variëren.

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen. Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Afmeting: lengte 9 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247060624
636 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst