• -10%
Klaparmband Dinosaurus Luxe
Klaparmband Dinosaurus Luxe
Klaparmband Dinosaurus Luxe
Klaparmband Dinosaurus Luxe

Klaparmband Dinosaurus Luxe

283 op voorraad
LG-Imports
LG0462
€ 1,67 € 1,85 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een stoere en opvallende accessoire? Dan is de Klaparmband Dinosaurus Luxe precies wat je zoekt! Deze klaparmbanden zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en uitvoeringen die willekeurig worden geleverd. Zo krijg je altijd een verrassingselement bij elke bestelling!

De Klaparmband Dinosaurus Luxe is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een leuk speeltje. Met een simpele beweging klap je de armband om je pols en hij past zich vanzelf aan. Dit maakt het dragen van de armband comfortabel en eenvoudig. Het flexibele materiaal zorgt ervoor dat de armband geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

De dinosaurusmotieven op de armbanden geven een stoer en avontuurlijk tintje aan je outfit. Of je nu naar school gaat, een feestje bijwoont of gewoon een dagje uit bent, met de Klaparmband Dinosaurus Luxe maak je zeker een statement.

Deze klaparmbanden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn duurzaam, zodat ze lang meegaan. Je kunt ze keer op keer gebruiken en ze behouden hun vorm en kwaliteit. Dit maakt ze een geweldige keuze voor kinderen die graag spelen en experimenteren.

Naast het dragen als modeaccessoire en speelgoed, zijn de Klaparmband Dinosaurussen Luxe ook perfect als cadeau. Verras je vriendjes met deze unieke en trendy armbanden. Ze zullen zeker blij zijn met dit leuke en veelzijdige geschenk.

Kortom, de Klaparmband Dinosaurus Luxe is een must-have accessoire voor iedereen die van mode houdt en een beetje avontuur aan zijn of haar stijl wil toevoegen. Bestel vandaag nog en ontdek welke kleurrijke dinosaurus je om je pols krijgt!

Afmetingen: lengte 22,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 22,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247004628
283 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst