• -10%
Hoela Hoep Gekleurd
Hoela Hoep Gekleurd
Hoela Hoep Gekleurd

Hoela Hoep Gekleurd

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4364
€ 2,69 € 2,99 -10%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een hoelahoep is een leuke manier om in beweging te blijven en tegelijkertijd je lichaam te trainen. Met deze Hoela Hoep Gekleurd kan je jezelf helemaal uitleven en urenlang plezier beleven. Het bestaat uit verschillende kleurrijke stukken die eenvoudig in elkaar te klikken zijn. 

Door te hoelahoepen train je niet alleen je buikspieren, maar ook je billen, heupen en benen. Bovendien verbetert het je balans en coördinatie. Daarnaast is hoelahoepen ook nog eens een leuke manier om calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Het is dus een ideale activiteit om te doen wanneer je even wilt ontspannen, maar toch actief wilt blijven.

De Hoela Hoep Gekleurd is niet alleen geschikt voor individueel gebruik, maar kan ook in groepsverband worden gebruikt. Zo kan je samen met vrienden of familie een competitie houden om te kijken wie de hoelahoep het langst kan draaien. Of gebruik het tijdens een sportles op school om kinderen op een leuke manier te laten bewegen.

Kortom, de Hoela Hoep Gekleurd is een leuke en effectieve manier om in beweging te blijven en te werken aan je lichaam. Met de kleurrijke uitvoering kan je er bovendien nog eens modieus bijlopen tijdens het hoelahoepen. Bestel daarom snel dit product en laat het hoelahoepen maar beginnen!

Afmetingen: Ø 54cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
Ø 54cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247043641

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst