• -10%
Gum Hamburger
Gum Hamburger

Gum Hamburger

481 op voorraad
LG-Imports
LG6434
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een originele en leuke gum om te gebruiken op school, werk of thuis? Dan hebben wij het perfecte product voor jou: onze gum in de vorm van een hamburger! Onze hamburgergum is niet alleen een functioneel product, maar ook een grappige accessoire die zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedereen die het ziet.

Onze gum is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van een heerlijke hamburger. Het heeft zelfs alle details, zoals de broodjes, sla en tomaat. Het ziet er zo realistisch uit dat je bijna zou denken dat het echt is!

Onze hamburgergum is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook heel praktisch. Het is een geweldige manier om fouten uit te wissen en je papier schoon te maken. Het is ook een leuk cadeau-idee voor iedereen die van hamburgers houdt.

Onze gum is ook perfect voor kinderen die op school zitten. Het kan hun interesse in het uitwissen van fouten vergroten en ze meer betrokken maken bij hun studie. Het is een geweldige manier om hun creativiteit te stimuleren en hun verbeeldingskracht te vergroten.

Kortom, onze gum in de vorm van een hamburger is niet alleen een functioneel product, maar ook een grappige accessoire die zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedereen die het ziet. Bestel nu jouw eigen exemplaar en maak je school- of werkervaring leuker en interessanter!


Afmeting artikel: 2,5 x 2,5 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
2,5 x 2,5 x 0,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Bruin
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247064349
481 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst