• -10%
Tattoo Vel Lachgezicht
Tattoo Vel Lachgezicht
Tattoo Vel Lachgezicht

Tattoo Vel Lachgezicht

88 op voorraad
LG-Imports
LG8579
€ 0,45 € 0,50 -10%

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en originele manier om jouw vriendjes en vriendinnetjes te verrassen? Dan zijn deze lachgezichten tattoo's zeker iets voor jou! Met deze tattoo's kun je jouw vrienden en vriendinnen versieren met grappige en vrolijke gezichten, die zeker voor een lach op hun gezicht zullen zorgen.

De lachgezichten tattoo's zijn gemakkelijk aan te brengen. Het enige wat je nodig hebt is water en een spons. Kies een leuke plek uit, bijvoorbeeld op je bovenbeen, en plak de tattoo er vervolgens op. Dep erop met een natte doek zodat de tattoo vochtig wordt. Na enkele seconden kun je het papieren velletje er vanaf trekken en kijk naar het resultaat!

Deze lachgezichten tattoo's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn veilig voor de huid. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven lang zitten, zodat je er de hele dag van kunt genieten. Bovendien zijn ze perfect voor feestjes, verjaardagen, festivals en andere gelegenheden waarbij je wilt opvallen en plezier wilt maken.

Deze tattoo's zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Geef ze cadeau aan jouw vrienden en familie of gebruik ze zelf om jouw outfit compleet te maken. Met deze lachgezichten tattoo's laat je zien dat je niet bang bent om een beetje plezier te maken en dat je altijd in bent voor een grapje.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en originele manier om jouw vriendjes en vriendinnetjes te verrassen, dan zijn deze lachgezichten tattoo's zeker iets voor jou. Bestel vandaag nog en maak van jouw dag een feestje!

Twee verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per vel.

Afmeting: tattoovel 12 x 11,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
tattoovel 12 x 11,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247085795
88 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst