• -10%
Flipperspel Lachgezicht
Flipperspel Lachgezicht

Flipperspel Lachgezicht

102 op voorraad
LG-Imports
LG7067
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontketen Plezier en Competitie met Dit Lachwekkende Flipperspel!

Op zoek naar een leuk en uitdagend spel om je vrienden of familie uit te dagen? Zoek niet verder! Dit flipperspel is de perfecte manier om lachen, plezier en wat vriendelijke concurrentie in je leven te brengen. Hier zijn enkele redenen waarom dit lachwekkende flipperspel een must-have is voor elk spelletjesavond:

Eindeloos Vermaak: Met dit flipperspel zul je urenlang plezier beleven. Probeer het balletje met precisie en timing door de verschillende boogjes te schieten om zo veel mogelijk punten te scoren.

Competitieve Geest: Daag je vrienden of familie uit voor een wedstrijdje flipperspel en zie wie de hoogste score kan behalen. Dit spel is perfect om wat vriendelijke rivaliteit aan te wakkeren en de competitieve geesten op te wekken.

Grappig Design: De achtergrond van het flipperspel staat vol met verschillende lachgezichtjes, waardoor je gegarandeerd een glimlach op je gezicht krijgt terwijl je speelt. Het is moeilijk om niet te lachen terwijl je het balletje ziet stuiteren tussen de grappige gezichtjes.

Handig Formaat: Dit flipperspel is compact en draagbaar, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu een spelletjesavond hebt bij vrienden thuis of een gezellig uitje naar het park, dit spel is altijd klaar voor actie.

Educatief Plezier: Naast vermaak biedt het flipperspel ook educatieve voordelen. Het helpt bij het ontwikkelen van hand-oogcoördinatie, concentratie en precisie, terwijl je je concentreert op het raken van de juiste doelen.

Kortom, dit lachwekkende flipperspel brengt plezier en uitdaging in je leven, en het grappige design maakt het een visueel genot. Daag jezelf en anderen uit om de hoogste score te behalen en ontdek wie de ultieme flipperspelspecialist is. Voeg dit spel toe aan je collectie voor gegarandeerd vermaak en lachen op elke spelletjesavond

Afmetingen: 19 x 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
19 x 10 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247070678
102 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst