Gekleurd Houten Tol
Gekleurd Houten Tol

Gekleurd Houten Tol

259 op voorraad
2490240
€ 1,35

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een prachtige kleine houten tol is het perfecte speelgoed voor kinderen en volwassenen. Of je nu op zoek bent naar een manier om je kinderen bezig te houden, of je wilt gewoon zelf even ontspannen, deze houten tol zal zorgen voor urenlang speelplezier.

Er zijn verschillende uitvoeringen van deze tol beschikbaar en ze worden door elkaar geleverd. Dit betekent dat je altijd verrast zult zijn door de tol die je ontvangt. 

Elke houten tol is handgemaakt en wordt vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Dit betekent dat je verzekerd bent van een duurzaam product dat je jarenlang plezier zal bezorgen. Het compacte formaat van de tol maakt het ook gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd kunt tolleren waar je maar wilt.

De prijs per stuk is betaalbaar en het is zeker de moeite waard om een paar van deze prachtige houten tols aan te schaffen. Of je ze nu gebruikt om te ontspannen, om met kinderen te spelen of om cadeau te doen aan een vriend of familielid, ze zullen altijd zorgen voor urenlang plezier.

Dus als je op zoek bent naar een nieuw speelgoed, of als je op zoek bent naar een uniek cadeau, overweeg dan zeker om een prachtige kleine houten tol aan te schaffen. Je zult versteld staan van het plezier dat je hiermee zult beleven!

Afmeting artikel: Ø 3,5 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 3,5 x 5 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8717255020807
259 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst