Bordjes Wilde Dieren 8st.
Bordjes Wilde Dieren 8st.
Bordjes Wilde Dieren 8st.
Bordjes Wilde Dieren 8st.

Bordjes Wilde Dieren 8st.

2 op voorraad
Folat
FL61929
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van jouw feest een wilde beestenboel met deze set van 8 gekleurde feestbordjes met een wilde dieren thema! Deze feestbordjes zijn perfect om jouw feesttafel op te fleuren en zorgen voor een vrolijke en avontuurlijke sfeer.

Elk bordje is gemaakt van stevig karton en heeft een doorsnede van 23 cm. De kleurrijke illustraties van wilde dieren, zoals luiaard, giraffen, neushoorn en luipaard, brengen de jungle naar jouw feesttafel. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een themafeest of een speciale gelegenheid, deze feestbordjes voegen een speels en levendig element toe aan de tafeldecoratie.

Deze feestbordjes met een wilde dieren thema zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Ze zijn stevig genoeg om allerlei lekkernijen en hapjes te dragen, van taart en cupcakes tot snacks en fingerfood. Bovendien zijn ze na gebruik gemakkelijk weg te gooien, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over afwas.

Met deze set van 8 feestbordjes kun je jouw gasten in stijl serveren en tegelijkertijd een thematische sfeer creëren. Mix en match ze met bijpassende servetten, bekers en tafelkleden om een harmonieuze feesttafel op te zetten. Of je nu een safari feest, een dierentuin thema of een jungle avontuur viert, deze wilde dieren feestbordjes maken het plaatje compleet.

Bestel vandaag nog deze set van 8 gekleurde feestbordjes met een wilde dieren thema en maak jouw feesttafel tot een echte jungle. De stevige kartonnen constructie en levendige illustraties zorgen voor een feestelijke en avontuurlijke sfeer. Laat de wilde dieren los en geniet van een onvergetelijk feest!

Afmeting artikel: diameter 23 cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8714572619295
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst