Servetten Wilde Dieren 20st.
Servetten Wilde Dieren 20st.
Servetten Wilde Dieren 20st.
Servetten Wilde Dieren 20st.

Servetten Wilde Dieren 20st.

8 op voorraad
Folat
FL68351
€ 2,20

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van jouw feestelijke gelegenheid een wilde belevenis met deze papieren servetten in een stoere wildedieren print! Met hun opvallende design voegen deze servetten een speels en avontuurlijk element toe aan elke tafeldecoratie. Of je nu een verjaardagsfeest, een themafeest of een gezellige picknick organiseert, deze servetten zijn de perfecte aanvulling.

Elke verpakking bevat maar liefst 20 servetten met een formaat van 33 x 33 centimeter. Deze ruime afmetingen zorgen ervoor dat de servetten voldoende bescherming bieden tegen morsen en knoeien. Je kunt ze gebruiken om jouw gasten schoon te houden tijdens het eten of om de tafel netjes en feestelijk aan te kleden.

De servetten zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat zacht aanvoelt en toch sterk genoeg is om aan jouw behoeften te voldoen. Met hun wilde dieren print, variërend van luiaards en vogels tot giraffen en neushoorns, brengen ze een exotische sfeer naar jouw feest. Kinderen zullen dol zijn op de levendige afbeeldingen en volwassenen zullen genieten van het toevoegen van een speels tintje aan hun evenement.

Naast het feit dat ze functioneel en stijlvol zijn, zijn deze servetten ook gemakkelijk te gebruiken en op te ruimen. Na het feestje kun je ze eenvoudig weggooien, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart bij het opruimen.

Breng een vleugje wilde schoonheid naar jouw feesttafel met deze 20 servetten van papier in wildedieren print. Bestel ze vandaag nog en laat jouw gasten genieten van een feestelijke en avontuurlijke sfeer!

Afmeting: 33 x 33 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 33 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8714572683517
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst