Letterslinger Feest Beest 2st.
Letterslinger Feest Beest 2st.
Letterslinger Feest Beest 2st.

Letterslinger Feest Beest 2st.

11 op voorraad
Folat
FL68287
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de Letterslinger Feest Beest maak je je feest nog leuker en zorg je voor een feestelijke en kleurrijke uitstraling. Deze slinger bestaat uit twee delen die je  boven elkaar kunt hangen, waardoor je een dynamisch en speels effect creëert.

Deze unieke letterslinger is een absolute must-have voor elk feest. De slinger bestaat uit twee delen: één slinger met de tekst "Happy Birthday" en één slinger met de tekst "Party Animal". Met deze combinatie van woorden breng je de feeststemming naar een hoger niveau en maak je duidelijk dat er iets bijzonders te vieren is.

Elke slinger heeft een lengte van 150 cm en de letters hebben een hoogte van 14 cm. Dit maakt de slinger perfect geschikt om op te hangen aan de muur, deur, tafelrand of waar je maar wilt. De felle kleuren en het opvallende design van de letters zorgen ervoor dat de slinger direct in het oog springt en de aandacht trekt van al je gasten.

De Letterslinger Feest Beest is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor je er lang plezier van zult hebben. Het is eenvoudig op te hangen en te bevestigen. Combineer deze slinger met andere decoraties en creëer een onvergetelijke feestelijke sfeer.

Maak je feest compleet en bestel nu deze leuke en kleurrijke Letterslinger Feest Beest. Laat je gasten verrassen door de vrolijke boodschap en zorg voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Voeg deze unieke letterslinger toe aan je feestdecoratie en maak van je feest een waar feestbeest!

Afmeting: 150 x 14 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
150 x 14 cm
Materiaal
Papier
EAN code:
8714572682879
11 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst