Sticker Dinosaurus
Sticker Dinosaurus

Sticker Dinosaurus

626 op voorraad
Base Toys
BG38192B
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar leuke en kleurrijke stickers van dinosaurussen? Dan zijn onze dinosaurus stickers precies wat je zoekt! Met deze stickers kun je je schoolspullen, notitieboeken, agenda's of andere items eenvoudig versieren en personaliseren.

Onze dinosaurus stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn verkrijgbaar in acht verschillende designs. Deze designs zijn willekeurig samengesteld, dus het is altijd een verrassing welke stickers je ontvangt. Maar één ding is zeker: ze zijn allemaal even mooi en kleurrijk!

De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder dat er resten achterblijven. Zo kun je ze altijd opnieuw gebruiken en je items opfrissen wanneer je maar wilt. Of je nu een fan bent van de T-Rex, Stegosaurus, Triceratops of een andere dino, onze stickers hebben voor elk wat wils.

Met deze dinosaurus stickers kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke stijl creëren. Gebruik ze bijvoorbeeld om je schoolspullen te versieren, je agenda op te fleuren of om cadeautjes extra persoonlijk te maken. Deze stickers zijn ook een geweldig cadeau voor een verjaardag, feestje of gewoon om iemand op te vrolijken.

Bestel nu onze dinosaurus stickers en laat je verrassen door de kleurrijke en mooie designs. Met deze stickers geef je je spullen een persoonlijk tintje en heb je altijd je favoriete dino's bij de hand!

Kinderen zijn dol op Dinosuarus stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. Deze Dinosaurus stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Let op: 16 verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk.

Afmetingen: 22 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
3588270038192
626 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst