Uitdeelzakjes Happy Birthday Party, 8st.
Uitdeelzakjes Happy Birthday Party, 8st.

Uitdeelzakjes Happy Birthday Party, 8st.

Niet op voorraad
Unique Party
HWU73113
€ 2,25

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Einde van het feest? Niet zonder onze vrolijke Happy Birthday Party Uitdeelzakjes! Na een dag vol feestvreugde verras je jouw vriendjes met deze feestelijke zakjes, gevuld met snoepgoed en een klein cadeautje als blijvende herinnering aan jouw onvergetelijke verjaardagsfeest. Verpakt per 8 stuks, brengen deze uitdeelzakjes de vreugde van jouw feest mee naar huis.

Elk uitdeelzakje is versierd met een levendig 'Happy Birthday'-wens en kleurrijke feestelijke afbeeldingen, waardoor ze perfect passen bij de feestelijke sfeer van een verjaardagsfeest. De vrolijke decoratie voegt niet alleen plezier toe aan de zakjes, maar creëert ook een feestelijke sfeer voor degenen die ze ontvangen.

Met 8 stuks per verpakking ben je goed uitgerust om al jouw vriendjes een stukje van het feest mee te geven. De uitdeelzakjes zijn ideaal voor het delen van lekkernijen en het verspreiden van de blijdschap na een dag vol festiviteiten.

Bestel vandaag nog onze Happy Birthday Party Uitdeelzakjes en maak het einde van jouw feest net zo feestelijk als het begin! Laat de gelukkige verjaardagswensen doorgaan terwijl je samen met jouw vriendjes geniet van deze leuke attenties. Voeg een vleugje vreugde toe aan jouw feestelijke gelegenheid en maak van het uitdelen een blijvende herinnering!

Afmeting artikel: 22,4 x 18,4cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
22,4 x 18,4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
1179731138

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst