• -10%
Potlood Zeedieren
Potlood Zeedieren

Potlood Zeedieren

359 op voorraad
LG-Imports
LG6475
€ 0,18 € 0,20 -10%

  • Bekijk meer van Zeedieren thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de onderwaterwereld tot leven met onze Potlood Zeedieren! Deze potloden zijn een geweldige aanvulling op je schrijf- en tekenmateriaal, en ze voegen een vleugje maritieme magie toe aan je dag. Of je nu een liefhebber bent van zeedieren, op zoek bent naar leuke geschenken of je schrijfgerei wilt opfleuren, deze potloden met zeedierenthema zijn de perfecte keuze.

Wat maakt onze Potlood Zeedieren bijzonder?

Prachtige Afbeeldingen van Zeedieren: Elk potlood is gedecoreerd met kleurrijke afbeeldingen van diverse zeedieren, zoals vissen, dolfijnen, zeesterren en zeepaardjes. Deze illustraties brengen de schoonheid van de onderwaterwereld tot leven en zorgen voor een visueel feest tijdens het schrijven of tekenen.

Handige Gummetje op de Achterzijde: Onze potloden zijn voorzien van een gummetje op de achterzijde, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Je hebt altijd een gum bij de hand om eventuele foutjes snel te corrigeren.

Hoogwaardige Kwaliteit: De potloden zijn gemaakt van duurzaam hout en voorzien van hoogwaardige grafietvullingen. Ze schrijven soepel en zijn comfortabel in de hand te houden.

Betaalbaar Plezier: Deze potloden zijn betaalbaar, wat betekent dat je kwaliteit en plezier kunt combineren zonder je portemonnee te belasten.

Onze Potlood Zeedieren zijn ideaal voor kinderen, studenten, kunstenaars en iedereen die houdt van de betoverende wereld van de zee. Ze zijn ook geweldig voor zeedierenthema-feestjes, schoolprojecten of om cadeau te geven aan zeedierenliefhebbers. Voor een kleine prijs per stuk kun je een beetje maritieme charme toevoegen aan je dagelijkse schrijfervaring. Bestel vandaag nog en laat de zeedieren je inspireren tijdens het schrijven en tekenen!

Afmeting: lengte potlood 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte potlood 19 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Zeedieren
EAN code:
5413247064981
359 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst