Tafelkleed Happy Birthday
Tafelkleed Happy Birthday

Tafelkleed Happy Birthday

2 op voorraad
Unique Party
HWU73103
€ 4,75

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een feestelijk en kleurrijk accent toe aan jouw feesttafel met ons Kunststof Tafelkleed met Happy Birthday Print! Dit levendige tafelkleed is speciaal ontworpen om jouw verjaardagsviering naar een hoger niveau te tillen. Met een afmeting van 213 x 137 cm biedt dit tafelkleed voldoende ruimte om jouw feesttafel te bedekken en een opvallende feestelijke sfeer te creëren.

Het opbeurende "Happy Birthday" ontwerp op het tafelkleed voegt een vrolijke en feestelijke touch toe aan elke verjaardagsviering. Gemaakt van duurzaam plastic is dit tafelkleed niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het beschermt jouw tafel tegen morsen en kruimels, waardoor het opruimen na het feest een fluitje van een cent is.

Of je nu een groot verjaardagsfeest plant of een intiem diner hebt met vrienden en familie, dit Kunststof Tafelkleed met Happy Birthday Print voegt net dat beetje extra toe aan de feestelijke sfeer. Het kleurrijke ontwerp past perfect bij verschillende thema's en voegt een speels element toe aan de tafeldecoratie.

Bestel vandaag nog ons Kunststof Tafelkleed met Happy Birthday Print en geef jouw feesttafel de aandacht die het verdient. Laat het feest beginnen en vier in stijl met dit opvallende en praktische tafelkleed dat jouw verjaardagsextravaganza naar nieuwe hoogten tilt!

Afmeting artikel: 213 x 137 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
213 x 137 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
0011179731039
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst