Uitnodigingen Zeemeermin, 8st.
Uitnodigingen Zeemeermin, 8st.

Uitnodigingen Zeemeermin, 8st.

13 op voorraad
Folat
FL65218
€ 2,75

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Vier je binnenkort je verjaardagsfeestje met een betoverend zeemeerminthema? Nodig je vrienden dan uit in stijl met onze prachtige zeemeermin uitnodigingen! Elk kaartje is voorzien van een schattige vrolijke zeemeerminafbeelding en straalt de magie en het avontuur van de onderwaterwereld uit. Verpakt in een set van 8 stuks, zijn deze uitnodigingen perfect om al je vriendjes en vriendinnetjes op een speciale en unieke manier uit te nodigen voor jouw feestje.

Met onze zeemeermin uitnodigingen laat je iedereen weten dat er een bijzonder feestje op komst is. Het thematische ontwerp van de kaartjes onthult direct het onderwateravontuur dat je te wachten staat. Of je nu een kinderfeestje organiseert of gewoon een speciale gelegenheid viert met een zeemeerminthema, deze uitnodigingen zijn onmisbaar om de juiste sfeer te creëren en iedereen enthousiast te maken voor jouw feest.

Elke uitnodiging is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail. De kleurrijke zeemeerminafbeelding op de voorkant is een prachtig gezicht dat de verbeelding prikkelt en de feestelijke stemming versterkt. Aan de achterkant van de kaartjes kun je alle belangrijke informatie noteren, zoals de datum, tijd, locatie en eventuele andere details die je wilt delen met je gasten.

Onze zeemeermin uitnodigingen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een luxe uitstraling. Ze worden geleverd in een set van 8 stuks, zodat je genoeg uitnodigingen hebt om al je vriendjes en vriendinnetjes te verrassen. Met deze speciale uitnodigingen geef je een persoonlijk tintje aan je feestvoorbereidingen en laat je zien hoeveel plezier iedereen te wachten staat.

Bestel vandaag nog onze zeemeermin uitnodigingen en maak je feestvoorbereidingen compleet. Laat je gasten meeslepen in de magische wereld van de zeemeerminnen en zorg ervoor dat ze niet kunnen wachten om je feestje bij te wonen. Met deze unieke uitnodigingen maak je een blijvende indruk en creëer je een feestelijke sfeer vanaf het allereerste moment. Bereid je voor op een onvergetelijk zeemeerminavontuur!

Afmeting artikel: 20 x 13 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20 x 13 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Blauw
Doelgroep
Meisjes
Thema
Zeemeermin
EAN code:
8714572652186
13 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst