• -10%
  • Pakket
Geschenktasje Papier Gamer 12st.
Geschenktasje Papier Gamer 12st.
Geschenktasje Papier Gamer 12st.

Geschenktasje Papier Gamer 12st.

9 op voorraad
LG-Imports
LG7429-12
€ 8,33 € 9,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je je cadeaus op een leuke en praktische manier verpakken? Dan zijn deze 12 Gamer geschenktasjes van papier perfect voor jou! Met een handig formaat van 16x22x9cm bieden deze tasjes voldoende ruimte voor kleine cadeautjes, speeltjes of andere verrassingen.

Het papieren materiaal van deze tasjes geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar is ook milieuvriendelijk. Het kan eenvoudig gerecycled worden, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor deze geschenktasjes laat je zien dat je geeft om het milieu en maak je een bewuste keuze.

De tasjes zijn compact en gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het handige handvat kun je ze comfortabel dragen, waardoor ze perfect zijn als party bags of voor speciale evenementen. Je kunt ze zelfs hergebruiken voor andere doeleinden, zoals het opbergen van kleine spulletjes of het organiseren van je favoriete items.

Met deze 12 stuks bundel kun je genoeg tasjes in huis halen om al je cadeaus op een leuke en creatieve manier te verpakken. Of het nu gaat om een verjaardag, feestje of speciale gelegenheid, deze Gamer geschenktasjes voegen een speels en origineel element toe aan je cadeau.

Kies voor een stijlvolle en milieuvriendelijke optie bij het verpakken van je cadeaus. Bestel nu deze bundel van 12 Gamer geschenktasjes van papier met afmetingen van 16x22x9cm en maak van het geven van cadeaus een bijzondere ervaring!

Afmetingen: 16 x 22 x 9cm, 100gsm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
16 x 22 x 9cm, 100gsm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247174291
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst