De Hulppietenacademie BT
De Hulppietenacademie BT
De Hulppietenacademie BT
De Hulppietenacademie BT

De Hulppietenacademie BT

1 op voorraad
1560865
€ 3,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als de dagen korter worden en de eerste sneeuwvlokken vallen, is het tijd voor de betovering van Sinterklaas. En wat is er nu spannender dan een echte Hulppiet worden? Met het boek "De Hulppietenacademie" begint het avontuur om Sinterklaas te helpen op 5 december pas echt!

Dit prachtige boek neemt kinderen mee op een magische reis naar de Hulppietenacademie, waar ze alles leren wat ze moeten weten om de beste Hulppieten te worden. Met 24 pagina's vol prachtige illustraties en boeiende verhalen, is dit boek een geweldige manier om kinderen te betrekken bij het Sinterklaasfeest.

Terwijl ze bladeren door de kleurrijke pagina's, leren kinderen over de geheimen van pepernoten bakken, hoe ze pakjes moeten inpakken als een pro, en zelfs hoe ze over de daken kunnen sluipen zonder lawaai te maken. Het boek staat vol met avonturen en lessen die hen zullen voorbereiden op de grote dag van Sinterklaas.

Naast het plezier en de spanning van het verhaal, stimuleert "De Hulppietenacademie" de verbeelding van kinderen en versterkt het hun betrokkenheid bij een van de meest geliefde tradities van Nederland. Of je nu jong of oud bent, dit boek maakt iedereen een beetje meer enthousiast voor het Sinterklaasfeest.

Dus, haal dit betoverende boek in huis en help je kinderen om echte Hulppieten te worden. Samen maken jullie van Sinterklaas een onvergetelijke en magische tijd!

Afmeting: 21 x 20,5 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21 x 20.5 x 1 cm
Materiaal
Papier
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851812002
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst