• -10%
  • Pakket
Tattoo Lachgezicht 12st.
Tattoo Lachgezicht 12st.

Tattoo Lachgezicht 12st.

77 op voorraad
LG-Imports
LG8489-12
€ 2,57 € 2,85 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je graag een leuke en vrolijke toevoeging aan je feestje, verjaardag of andere gelegenheid? Dan zijn deze lachgezicht tattoo's, bundel van 12 stuks, een perfecte keuze! De tattoo's zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Deze vrolijke lachgezicht tattoo's zijn ontworpen om te zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Of je nu jong of oud bent, iedereen zal genieten van deze kleurrijke en grappige tattoo's. Het aanbrengen van deze tattoos is heel eenvoudig, je hebt alleen water en een sponsje nodig. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor kinderen en kunnen ze gemakkelijk worden aangebracht door ouders of verzorgers.

De lachgezicht tattoo's zijn perfect voor feestjes en andere sociale gelegenheden waar mensen samen komen om plezier te maken. Versier je vriendjes en vriendinnetjes met deze vrolijke tattoos en creëer een onvergetelijke ervaring voor iedereen. De tattoo's zijn ook een leuke activiteit om samen te doen en kunnen zelfs dienen als een geschenk of bedankje voor je gasten.

Deze tattoo's zijn veilig voor de huid en blijven gemiddeld 2 tot 5 dagen zitten, afhankelijk van de plaats waar ze zijn aangebracht en hoe vaak je doucht. Het verwijderen van de tattoos is ook heel eenvoudig, je hoeft alleen maar wat alcohol of olie op de tattoo te doen en zachtjes te wrijven.

Kortom, deze vrolijke lachgezicht tattoo's zijn een geweldige manier om je feestje, verjaardag of andere gelegenheid op te vrolijken. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn geschikt voor alle leeftijden. Bestel ze vandaag nog en voeg wat extra plezier toe aan je volgende evenement!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: tattoo 4 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
Tattoo 4 x 4cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247284891
77 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst