• -10%
  • Pakket
Clownsneus - Schuim 48st.
Clownsneus - Schuim 48st.

Clownsneus - Schuim 48st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9468-48
€ 22,50 € 25,00 -10%

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Clowns
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een grappig accessoire voor carnaval of een ander feestelijk evenement? Zoek niet verder! Met de Clownsneus - Schuim bundel van 48 stuks geef je de feestgangers niet alleen een leuke toevoeging aan hun outfit, maar ook een gegarandeerde glimlach op hun gezicht.

De Rode Clownsneus klem je eenvoudig op je neus, waardoor je in een handomdraai in de huid van een vrolijke clown kruipt. Het schuimachtige materiaal zorgt ervoor dat je comfortabel kunt ademen terwijl je geniet van het feest. Of het nu voor volwassenen of kinderen is, deze clownsneus past bij alle leeftijden en voegt een speels tintje toe aan ieders gezicht.

Met een bundel van 48 stuks heb je genoeg clownsneuzen om uit te delen aan alle feestgangers op het evenement. Of je nu een carnavalsfeest, een verjaardagsfeestje of een ander feest organiseert, deze clownsneuzen zullen zeker een hit zijn bij jong en oud.

Bovendien zijn deze clownsneuzen niet alleen leuk om te dragen, maar ook om mee te spelen. Kinderen kunnen zich vermaken met het verkleden als clown en het spelen van komische scènes, terwijl volwassenen hun innerlijke kind naar boven kunnen halen en genieten van een beetje gekkigheid.

Kortom, met de Clownsneus - Schuim bundel van 48 stuks maak je van elk feest een vrolijke en onvergetelijke gebeurtenis. Geef de feestgangers iets om te lachen en laat ze genieten van een heerlijk speelse toevoeging aan hun outfit!

Afmeting: Ø 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Rood
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Clown
EAN code:
5413247194688

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst