• -10%
  • Pakket
Traktatiedoosje Voetbal 12st.
Traktatiedoosje Voetbal 12st.
Traktatiedoosje Voetbal 12st.
Traktatiedoosje Voetbal 12st.
Traktatiedoosje Voetbal 12st.

Traktatiedoosje Voetbal 12st.

22 op voorraad
LG-Imports
LG8746-12
€ 9,86 € 10,95 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bereid je voor op een geweldig voetbalfeestje met deze Traktatiedoosjes in een voetbalthema! Met deze speciale doosjes kun je de leukste traktaties uitdelen aan al je vriendjes. Maar dat is niet alles, ze zijn ook perfect om cadeautjes in te verpakken!

De Traktatiedoosjes zijn speciaal ontworpen in een voetbalthema om de feestelijke sfeer te versterken. Ze zijn gedecoreerd met afbeeldingen van voetballen, waardoor ze direct herkenbaar zijn als een echte traktatie voor voetbalfans. Of je nu een verjaardagsfeestje viert of een ander evenement met een voetbalthema organiseert, deze doosjes voegen een leuke en feestelijke touch toe.

De bundel bevat 12 Traktatiedoosjes, zodat je genoeg hebt om al je vriendjes te verrassen. Vul de doosjes met lekkere traktaties, zoals snoepjes, koekjes of kleine cadeautjes, en zie hoe de gezichten van de kinderen oplichten van vreugde. Het uitdelen van deze doosjes zal zeker een onvergetelijk moment worden tijdens het feest.

Niet alleen zijn deze Traktatiedoosjes perfect voor een voetbalfeestje, maar ze kunnen ook dienen als originele cadeauverpakking. Stop kleine cadeautjes, zoals sleutelhangers, mini-voetballen of andere verrassingen, in de doosjes en creëer een speciale presentatie voor de gelukkige ontvanger. Het zal zeker indruk maken en een glimlach op het gezicht toveren.

Maak je voetbalfeestje of cadeaugelegenheid extra speciaal met deze Traktatiedoosjes in voetbalthema. Bestel vandaag nog de bundel van 12 en bereid je voor op een geweldige viering waarbij de traktaties en cadeaus op een unieke en feestelijke manier worden gepresenteerd!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247187468
22 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst