• -10%
Beker met Deksel en Rietje Prinses
Beker met Deksel en Rietje Prinses
Beker met Deksel en Rietje Prinses
Beker met Deksel en Rietje Prinses

Beker met Deksel en Rietje Prinses

324 op voorraad
LG-Imports
LG8180
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betoverende beker die perfect is voor kleine prinsessen? Zoek niet verder! Onze prinsessenbeker met deksel en rietje is de ideale metgezel voor de kleine royalty in jouw leven.

Deze beker is speciaal ontworpen om het drinken leuk en gemakkelijk te maken. Het wordt geleverd met een stevig deksel en een handig rietje, zodat kinderen zonder morsen van hun favoriete drankjes kunnen genieten. Of het nu gaat om verfrissend sap, een lekkere smoothie of gewoon water, deze beker is perfect voor elke gelegenheid.

Het prinsessenthema van de beker voegt een vleugje magie toe aan elke slok. Met kleurrijke afbeeldingen van prinsessen, kastelen en magische wezens zal deze beker zeker de verbeelding van je kleintje prikkelen. Het zal hen inspireren om hun eigen prinsessenavonturen te beleven, zelfs tijdens het drinken.

Niet alleen is deze beker betoverend, maar hij is ook praktisch in gebruik. De deksel zorgt ervoor dat de inhoud veilig blijft en voorkomt morsen, zelfs wanneer de beker per ongeluk wordt omgestoten. Het rietje is gemakkelijk te gebruiken en kan worden afgedekt wanneer de beker niet in gebruik is, waardoor hij schoon en hygiënisch blijft.

Gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij plastic, is deze prinsessenbeker veilig en duurzaam. Hij is gemakkelijk schoon te maken en kan zowel met de hand als in de vaatwasser worden gereinigd. Zo kun je keer op keer genieten van de betovering van deze beker.

Geef jouw kleine prinses een speciale traktatie met onze prinsessenbeker met deksel en rietje. Laat haar zich als een echte prinses voelen tijdens het drinken en breng een glimlach op haar gezicht. Bestel vandaag nog en maak van elke drankje een magisch moment!

Deze bekers zijn ideaal te combineren met onze andere feestartikelen voor een compleet prinses feestje. De bekers zijn ook ideaal voor het compleet maken van een verjaardagstafel en zijn geschikt voor koffie, thee of andere warme en koude dranken. Deze bekers zijn een leuke en unieke manier om kinderen te verwelkomen op een feestje en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Inhoud: 11 x 10 x 9 cm, inhoud 250ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11 x 10 x 9 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Prinses
EAN code:
5413247081803
324 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst