• -10%
Sticker Dinosaurussen
Sticker Dinosaurussen
Sticker Dinosaurussen

Sticker Dinosaurussen

2054 op voorraad
LG-Imports
LG9745
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voor de kleine dinoliefhebbers hebben wij het perfecte stickervel! Dit stickervel is gevuld met verschillende stickers van dino's en andere items uit die tijd, zoals bomen en planten. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen prehistorische wereld met deze prachtige stickers.

Dit stickervel is ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in dinosaurussen en de prehistorie. Ze kunnen hun favoriete dino's en andere prehistorische wezens selecteren en ze overal opplakken waar ze maar willen. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk te verwijderen zonder sporen achter te laten.

Met verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, is elk stickervel uniek en bevat het een verscheidenheid aan dino's en prehistorische items.

Dit stickervel is perfect voor kinderen om hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren. Ze kunnen hun eigen prehistorische landschap creëren en hun eigen verhalen en avonturen bedenken. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over de prehistorie en de verschillende soorten dinosaurussen die ooit hebben geleefd.

Het is gemakkelijk te gebruiken, van hoge kwaliteit en bevordert creativiteit en verbeeldingskracht. Bestel vandaag nog je eigen stickervel en ontdek de fascinerende wereld van de dinosaurussen!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: stickervel 11 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
stickervel 11 x 7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5413247097453
2054 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst