Sticker Vissen
Sticker Vissen

Sticker Vissen

445 op voorraad
Base Toys
BG38192A
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Zeedieren thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je van vissen houdt, dan zijn onze vissen stickers perfect voor jou! Onze stickers zijn kleurrijk, gedetailleerd en van hoge kwaliteit. Of je nu je schoolspullen, agenda, notitieboek of andere items wilt personaliseren, met onze vissen stickers maak je er iets unieks van.

Onze vissen stickers worden geleverd in acht verschillende designs die willekeurig worden samengesteld. Dit betekent dat je altijd een leuke verrassing krijgt en nooit van tevoren weet welke designs je ontvangt. Maar één ding is zeker, alle designs zijn even mooi en gedetailleerd.

Onze stickers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder resten achter te laten. Zo kun je ze altijd opnieuw gebruiken en je items opfrissen wanneer je maar wilt. Of je nu van tropische vissen, zeedieren of zoetwatervissen houdt, onze stickers hebben voor elk wat wils.

Met deze vissen stickers kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke stijl creëren. Gebruik ze bijvoorbeeld om je schoolspullen te versieren, je agenda op te fleuren of om cadeautjes extra persoonlijk te maken. Deze stickers zijn ook een geweldig cadeau voor een visliefhebber, voor een verjaardag, feestje of gewoon om iemand op te vrolijken.

Bestel nu onze vissen stickers en laat je verrassen door de kleurrijke en mooie designs. Met deze stickers geef je je spullen een persoonlijk tintje en heb je altijd je favoriete vissen bij de hand!

Kinderen zijn dol op stickers met het thema Vissen! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. Deze  stickers met als thema Vissen, kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Let op: 16 verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk.

Afmetingen: 22 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
3588270038192
445 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst