• -10%
Stickervel Dinosaurus
Stickervel Dinosaurus

Stickervel Dinosaurus

677 op voorraad
LG-Imports
LG8558
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je je werkjes, notitieboekjes, brieven en cadeautjes een unieke uitstraling geven? Dan zijn deze dinosaurus stickers iets voor jou! Met deze set van 12 verschillende dinosaurusstickers tover je elk oppervlak om tot een kleurrijke prehistorische wereld.

De stickers hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn perfect om te gebruiken bij het maken van werkstukken, knutselprojecten of het versieren van je agenda. Door de levendige kleuren en leuke designs zullen de stickers zeker de aandacht trekken van iedereen die ze ziet.

Deze set met dinosaurusstickers is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die hun liefde voor deze prehistorische wezens willen tonen. Plak ze bijvoorbeeld op je laptop, waterfles of telefoonhoesje en creëer een unieke persoonlijke stijl.

De stickers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Hierdoor kun je ze opnieuw gebruiken en op verschillende plaatsen plakken.

Kortom, deze dinosaurusstickers zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke en creatieve manier om hun werkjes, notitieboekjes, brieven en cadeautjes een persoonlijke touch te geven. Bestel nu deze set en geef je creativiteit een boost met deze kleurrijke dinosaurusstickers!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Prijs per stickervel.
Afmeting: 11,5 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247085580
677 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst