Inpakpapier Bloemen en Blaadjes 3 mtr.
Inpakpapier Bloemen en Blaadjes 3 mtr.
Inpakpapier Bloemen en Blaadjes 3 mtr.

Inpakpapier Bloemen en Blaadjes 3 mtr.

500 op voorraad
1140262
€ 1,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het inpakpapier met bloemen en blaadjes is een prachtige keuze om je geschenken te verfraaien en een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen aan elke gelegenheid. Met een lengte van 3 meter biedt dit inpakpapier voldoende ruimte om meerdere cadeaus te verpakken en je creativiteit de vrije loop te laten.

Het ontwerp van dit inpakpapier kenmerkt zich door een levendig patroon van bloemen en bladeren, waardoor het een frisse en kleurrijke uitstraling heeft. De gedetailleerde tekeningen van de bloemen en bladeren voegen een natuurlijk element toe aan je cadeaupresentatie, waardoor je geschenken direct opvallen en een blijvende indruk achterlaten bij de ontvanger.

Of je nu een verjaardagscadeau inpakt, een bruiloftsgeschenk presenteert of gewoon iets wilt geven om je waardering te tonen, dit inpakpapier voegt een vleugje elegantie en charme toe aan elke presentatie. De combinatie van levendige kleuren en subtiele details zorgt ervoor dat je cadeau een lust voor het oog wordt en de ontvanger gegarandeerd een glimlach op het gezicht tovert.

Naast zijn esthetische waarde is dit inpakpapier ook van hoge kwaliteit. Gemaakt van duurzaam materiaal, is het sterk genoeg om je cadeaus veilig en mooi verpakt te houden tijdens het transport. Bovendien is het inpakpapier gemakkelijk te vouwen en te knippen, waardoor je moeiteloos prachtig verpakte geschenken kunt creëren.

Kortom, het inpakpapier met bloemen en blaadjes is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en veelzijdige manier om hun geschenken te presenteren. Met zijn prachtige ontwerp en duurzame kwaliteit zal dit inpakpapier zeker indruk maken en een blijvende herinnering achterlaten bij de ontvanger.

Afmeting: 300 x 50 cm

Productdetails

Afmetingen
300 x 50 cm
Materiaal
Papier
EAN code:
8718012037564
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst