• Alleen online
Borden Ruimtevaart, 8st.
Borden Ruimtevaart, 8st.

Borden Ruimtevaart, 8st.

5 op voorraad
Unique Party
HWU73265EU
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak jouw ruimtevaartfeestje buitenaards fantastisch met onze set van 8 Kartonnen Ruimtevaart Bordjes! Deze feestelijke bordjes zijn speciaal ontworpen om jouw feesttafel te transformeren en een vleugje kosmische magie toe te voegen aan de viering. Of het nu een kinderfeestje, een verjaardag of een themafeest is, deze kartonnen bordjes met rakketten en planeten zijn de perfecte aanvulling op jouw ruimtevaartavontuur.

Elk bordje is gedecoreerd met levendige afbeeldingen van raketten en planeten, waardoor een intergalactische sfeer ontstaat die de verbeelding van de feestvierders prikkelt. De set van 8 zorgt ervoor dat al je kleine astronauten en ruimteontdekkers kunnen genieten van hun maaltijden met een kosmisch tintje.

Gemaakt van stevig karton zijn deze bordjes niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch voor het serveren van hapjes, taart of andere feestelijke lekkernijen. Hun compacte formaat maakt ze ideaal voor gebruik tijdens feestjes en maakt het opruimen nadien een fluitje van een cent.

Bestel vandaag nog onze Set van 8 Kartonnen Ruimtevaart Bordjes en zet jouw ruimtevaartfeestje in een hogere versnelling! Laat de raketten opstijgen en de planeten stralen terwijl je samen met jouw kleine astronauten geniet van een feestmaal dat de ruimte overtreft. Voeg een kosmisch element toe aan jouw feestdecor en maak van jouw feest een onvergetelijke reis door het heelal!

Afmeting: diameter 23 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
011179006076
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst