• Alleen online
Bekers Ruimtevaart, 8st.
Bekers Ruimtevaart, 8st.

Bekers Ruimtevaart, 8st.

Niet op voorraad
Unique Party
HWU82228
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Lanceer jouw feest naar nieuwe hoogten met onze Set van 8 Ruimtevaart Feestbekers! Deze feestbekers zijn niet alleen praktisch voor het serveren van drankjes, maar ook een essentieel onderdeel van het thema voor jouw ruimtevaartfeest. Met kleurrijke afbeeldingen van raketten en planeten brengen deze bekers een kosmische sfeer naar jouw feestelijke gelegenheid.

Elke feestbeker is versierd met levendige illustraties van raketten die de ruimte doorkruisen en planeten die stralen in de kosmische achtergrond. Dit thematische ontwerp voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe aan jouw feesttafel, maar creëert ook een gevoel van avontuur en verkenning voor de feestvierders.

Met een set van 8 feestbekers ben je goed uitgerust om alle astronauten en ruimtereizigers op jouw feest te voorzien van verfrissende drankjes. De bekers zijn gemaakt van stevig karton en hebben een inhoud van ongeveer 250 ml, waardoor ze geschikt zijn voor diverse dranken.

Bestel vandaag nog onze Set van 8 Ruimtevaart Feestbekers en laat de ruimtevaartfeestvreugde beginnen! Voeg een kosmisch element toe aan jouw feestelijke gelegenheid en laat de raketten opstijgen terwijl je samen met jouw gasten geniet van verfrissende drankjes. Maak van jouw feest een intergalactisch avontuur dat de feestvierders zich nog lang zullen herinneren!

Afmeting: inhoud 25cl

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
inhoud 25cl
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
0011179822287

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst