• Alleen online
Bekers Zeemeermin, 8st.
Bekers Zeemeermin, 8st.

Bekers Zeemeermin, 8st.

Niet op voorraad
Unique Party
HWU82227
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in een betoverende onderwaterwereld met onze Set van 8 Kartonnen Zeemeermin Feestbekers, elk versierd met een prachtige afbeelding van een zeemeerminstaart tussen de vissen en het sprookjesachtige onderwaterlandschap! Deze feestbekers zijn niet alleen functioneel voor het serveren van drankjes, maar voegen ook een vleugje magie toe aan jouw zeemeerminnenfeest.

Elke feestbeker toont trots een unieke afbeelding van een zeemeerminstaart die elegant door de wateren zwemt, omringd door kleurrijke vissen en de sfeer van een sprookjesachtige onderwaterwereld. Deze visueel aantrekkelijke decoratie creëert niet alleen een betoverende sfeer, maar neemt ook de feestvierders mee op een denkbeeldige reis onder de zee.

Met een set van 8 feestbekers ben je goed uitgerust om alle kleine zeemeerminnen en zeemeermannen op jouw feest te voorzien van verfrissende drankjes. De bekende kartonnen constructie maakt ze ideaal voor diverse dranken en de kleurrijke ontwerpen voegen een speels element toe aan jouw feestelijke tafel.

Bestel vandaag nog onze Set van 8 Kartonnen Zeemeermin Feestbekers en breng de onderwatermagie naar jouw feest! Laat de zeemeerminstaarten wervelen terwijl je samen met jouw gasten geniet van de betoverende sfeer. Voeg een vleugje zeemeerminnencharme toe aan jouw feestelijke gelegenheid en maak van elk drankje een smakelijk avontuur!

Afmeting: diameter 7,5 x 9 cm, inhoud 25cl

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Kleur
Multi
Materiaal
Karton
Afmetingen
inhoud 25cl
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Zeemeermin
EAN code:
0011179822270

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst