• Alleen online
Borden Zeemeermin, 8st.
Borden Zeemeermin, 8st.

Borden Zeemeermin, 8st.

1 op voorraad
HWPC336704
€ 4,95

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dompel je onder in de magische wateren van jouw zeemeerminnenfeest met onze Set van 8 Kartonnen Zeemeermin Bordjes! Deze betoverende bordjes zijn speciaal ontworpen om jouw tafel om te toveren tot een onderwaterparadijs, en de afbeelding van een elegante zeemeermin voegt een vleugje zeemeerminnencharme toe aan jouw feestelijke gelegenheid.

De kartonnen bordjes zijn voorzien van een prachtige afbeelding van een zwemmende zeemeermin, omringd door kleurrijke zeewieren en glinsterende schelpen. Deze visueel aantrekkelijke decoratie creëert een sfeer van magie en avontuur, waardoor ze perfect zijn voor een kinderfeestje, een verjaardag of een zeemeerminnen-thema-evenement.

Met een set van 8 bordjes heb je genoeg om al jouw gasten te voorzien van deze zeemeerminnenpracht. De kartonnen constructie maakt ze stevig genoeg om verschillende lekkernijen te dragen, van snacks tot stukjes taart. Dankzij het kleurrijke ontwerp voegen deze bordjes niet alleen functionaliteit toe, maar ook een betoverende visuele aantrekkingskracht aan jouw feesttafel.

Bestel vandaag nog onze Set van 8 Kartonnen Zeemeermin Bordjes en laat de zeemeerminmagie tot leven komen op jouw feest! Laat de zeemeerminnen zwemmen op jouw tafeldecoratie en zorg voor een feestelijke onderwaterervaring die al jouw gasten zal betoveren. Voeg een vleugje zeemeerminnencharme toe aan jouw feestelijke gelegenheid en maak van elk hapje een smakelijk avontuur!

Afmeting: diameter 23 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Papier
Kleur
Paars
Thema
Zeemeermin
EAN code:
0039938567880
1 Product

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst