Bekers Zeemeermin, 4st.
Bekers Zeemeermin, 4st.

Bekers Zeemeermin, 4st.

Niet op voorraad
Folat
FL65211
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte wegwerpbekers voor een betoverend zeemeerminnenfeest? Zoek niet verder! Deze zeemeermin bekers zijn voorzien van een prachtige onderwaterwereld met zeewier, waterbubbels, krabbetjes en zeesterren. Ze zijn gemaakt van stevig karton, hebben een reliëfstructuur en een royale inhoud van 350 ml. Verpakt per 4 stuks, zijn deze bekers een absolute must-have voor een magische tafelsetting.

Of je nu een verjaardagsfeestje, een themafeestje of een andere speciale gelegenheid viert, deze zeemeermin bekers voegen een speelse en kleurrijke touch toe aan elke feesttafel. Combineer ze moeiteloos met onze andere feestartikelen voor een compleet zeemeerminnenfeestje. De afbeeldingen van de onderwaterwereld zorgen voor een betoverende sfeer en nemen de kinderen mee naar een wereld vol fantasie en avontuur.

Naast het feit dat ze er fantastisch uitzien, zijn deze bekers ook uiterst functioneel. Met een inhoud van 350 ml zijn ze ideaal voor het serveren van koffie, thee, sap of andere warme en koude dranken. De stevige kartonnen constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen morsen en lekken, waardoor ze perfect zijn voor kinderen en volwassenen.

De reliëfstructuur van de bekers voegt een leuk en tastbaar element toe aan de feestervaring. Kinderen zullen genieten van het voelen van de textuur terwijl ze hun drankjes nuttigen. Bovendien maakt het karton de bekers milieuvriendelijk en gemakkelijk wegwerpbaar na gebruik.

Kortom, maak van je kinderfeestje een onderwateravontuur met deze leuke zeemeermin bekers. Ze voegen een speelse sfeer toe aan de tafelsetting en zijn perfect te combineren met onze andere feestartikelen. Bestel vandaag nog je set van 4 bekers en maak van je feestje een onvergetelijk zeemeerminnenfeest!

Afmeting artikel: 12 x 8 x 8 cm, inhoud 350 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
12 x 8 x 8 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Blauw
Doelgroep
Meisjes
Thema
Zeemeermin
EAN code:
8714572652117

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst