Gekleurde Ballonnen, 10st.
Gekleurde Ballonnen, 10st.

Gekleurde Ballonnen, 10st.

21 op voorraad
Folat
FL08167
€ 2,75

  • Vandaag besteld, donderdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je feest tot leven komen met onze kleurrijke latex ballonnen! Deze set van 10 ballonnen is perfect om een feestelijke sfeer te creëren en iedereen te laten genieten van de schoonheid van ballondecoraties. Blaas ze op en zie hoe ze transformeren in prachtige en levendige decoraties!

Onze latex ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en veilig is. Ze hebben de ideale maat om op te blazen en op te hangen, waardoor ze een indrukwekkende aanvulling zijn op elk feest of evenement. Of je nu een verjaardagsfeest, babyshower, bruiloft of jubileum viert, deze ballonnen voegen een feestelijk tintje toe aan elke gelegenheid.

Met hun verschillende kleuren kun je eindeloze combinaties en ontwerpen maken. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer prachtige ballonbogen, tafeldecoraties, wandversieringen en meer. Mix en match kleuren om een unieke en opvallende sfeer te creëren die past bij je feestthema.

Het opblazen van de ballonnen is eenvoudig en snel. Gebruik een ballonpomp of blaas ze zelf op met lucht of helium. Eenmaal opgeblazen, zullen ze hun kleurrijke en levendige uitstraling behouden gedurende de hele feestduur. Ze zullen zeker de aandacht trekken en een glimlach op het gezicht van je gasten toveren.

Onze set van 10 gekleurde latex ballonnen is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Hang ze op aan het plafond, versier ze aan stoelen of tafels, of gebruik ze als een feestelijk accent in fotohokjes. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan elke feestelijke setting.

Bestel vandaag nog onze set van 10 gekleurde latex ballonnen en maak van je feest een visueel spektakel. Voeg een vleugje kleur en vreugde toe aan je evenement en zie hoe deze ballonnen de feeststemming naar een hoger niveau tillen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan en geniet van het feestelijke plezier dat deze ballonnen met zich meebrengen!

Afmeting: diameter 30cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 30 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572081672
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst