• -10%
Potlood Voetbal
Potlood Voetbal

Potlood Voetbal

988 op voorraad
LG-Imports
LG6483
€ 0,18 € 0,20 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je voetbalfeestje compleet met dit geweldige potlood met een print van een voetbal! Of je nu een verjaardagsfeestje viert of een voetbaltoernooi organiseert, dit potlood is een must-have accessoire dat niet mag ontbreken.

Dit potlood is niet alleen stijlvol en leuk, maar ook praktisch. Aan de bovenkant van het potlood zit een handig gummetje, waardoor je foutjes gemakkelijk kunt uitgummen. Zo kunnen de jonge voetbalfans zorgeloos schrijven, tekenen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Niet alleen tijdens een voetbalfeest is dit potlood een geweldige toevoeging, maar het is ook uitermate geschikt als uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO. Kinderen zullen dolblij zijn met dit potlood en het met trots gebruiken op school, thuis of tijdens hun voetbaltrainingen.

De voetbalprint op het potlood voegt een vleugje sportiviteit en enthousiasme toe aan elke activiteit. Het is een geweldige manier om de passie voor voetbal te tonen en de feeststemming te versterken. Bovendien is het potlood van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het lang meegaat en de kinderen er nog lang plezier van zullen hebben.

Of je nu een voetbalfeestje plant, op zoek bent naar een attent cadeau voor de kinderen in de klas of gewoon iets leuks wilt geven aan voetbalfans, dit potlood met voetbalprint is de ideale keuze. Bestel ze vandaag nog en laat het plezier en de creativiteit beginnen!

Let op: de potloden worden willekeurig geleverd, dus de print kan variëren. Maar één ding is zeker: het voetbalthema en de functionaliteit zorgen voor een geslaagd cadeau voor elke voetballiefhebber!

LET OP: Prijs per stuk
Afmeting: lengte potlood 19 cm.

Productdetails

Afmetingen
lengte potlood 19 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247064837
988 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst