Windmolen Gekleurd Hip
Windmolen Gekleurd Hip

Windmolen Gekleurd Hip

797 op voorraad
Henbrandt
T51139
€ 0,65

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een gekleurde windmolen is een uniek decoratief item voor in de tuin of op het terras. De windmolen is gemaakt van stevig materiaal en is beschikbaar in verschillende kleuren. Door de wind zal de windmolen ronddraaien en creëert zo een speels effect.

De windmolen is eenvoudig te installeren. Je kunt hem in de grond plaatsen of hem in je hand houden. De windmolen is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Hij is een echte blikvanger in de tuin, maar kan ook gebruikt worden als mobiele decoratie, zoals bij een picknick of buitenfeest.

De gekleurde windmolen is een uniek cadeau voor kinderen die houden van buitenspelen. Het is een leuke toevoeging aan een speelkamer of kinderkamer. Maar ook voor volwassenen is het een leuk decoratie item voor in de tuin of op het terras.

Met de gekleurde windmolen creëer je een speelse en gezellige sfeer. Het is een origineel cadeau voor verjaardagen, jubilea of andere gelegenheden. Of je nu een feest geeft of gewoon wilt genieten van het weer buiten, deze windmolen is een leuke toevoeging aan elke gelegenheid.

Dus, of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een origineel decoratie item voor in de tuin of gewoon een leuke manier om te genieten van de wind, de gekleurde windmolen is een geweldige keuze. Laat de windmolen ronddraaien door de wind en voeg een beetje kleur en speelsheid toe aan elke buitenruimte.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Prijs per stuk en de verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: diameter 7cm, lengte stokje 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 7cm, lengte stokje 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5026619511398
797 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst