• -10%
  • Pakket
Potlood met de Tafels 12 Stuks
Potlood met de Tafels 12 Stuks

Potlood met de Tafels 12 Stuks

Niet op voorraad
LG-Imports
LG6489-12
€ 2,06 € 2,29 -10%

Dit pakket bevat


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een bundel van 12 Tafelpotloden - De Slimme Oplossing voor Tafels Oefenen

Vind jij het ook zo lastig om de tafels uit je hoofd te leren? Maak je geen zorgen, want wij hebben dé oplossing voor jou: het tafelpotlood! Dit slimme potlood is een must-have voor zowel op school als thuis tijdens het oefenen van de tafels.

Het uit je hoofd leren van de tafels kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar met dit speciale potlood wordt het een stuk eenvoudiger. Dankzij de handige indeling van de tafels op het potloodje kun je snel en gemakkelijk de tafels raadplegen waar je nog moeite mee hebt. En als je een foutje maakt, heb je altijd de gum aan de bovenkant van het potloodje binnen handbereik.

Maar dat is nog niet alles! Dit potloodje met tafels biedt nog een extra voordeel. Tijdens toetsen kun je stiekem een blik werpen op de tafels die op het potloodje staan. Zo vergeet je nooit meer welke tafelsommen je moest oplossen. Het tafelpotlood is niet alleen handig, maar ook uiterst praktisch.

Waarom Kiezen voor het Tafelpotlood:

Slimme Hulp: Het tafelpotlood biedt je een slimme hulp bij het oefenen en onthouden van de tafels. De overzichtelijke indeling maakt het vinden van de juiste tafel een fluitje van een cent.
Fouten Corrigeren: Met de handige gum bovenop het potloodje kun je gemakkelijk foutjes corrigeren en je oefensessies perfect maken.
Stiekem Spieken: Tijdens toetsen hoef je nooit meer te twijfelen aan de juiste tafelsommen. Het potloodje fungeert als een geheugensteuntje, zodat je vol zelfvertrouwen je toets kunt maken.
Leuk en Leerzaam: Leren wordt leuk met het tafelpotlood! Het is niet alleen een handig hulpmiddel, maar ook een leuke manier om de tafels te oefenen.
Veelzijdig en Praktisch: Dit tafelpotlood is niet alleen handig voor individueel gebruik, maar ook perfect als uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO. Het bevordert niet alleen het leren van de tafels, maar ook het zelfvertrouwen van kinderen tijdens hun leerproces.

Kortom, aarzel niet langer en bestel nu deze bundel van 12 tafelpotloden. Leer de tafels op een leuke en moeiteloze manier en maak jezelf vertrouwd met deze essentiële rekenvaardigheid. Met de bundel van 12 tafelpotloden ben je klaar voor een succesvolle leerervaring!

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: lengte 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 19 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236588188

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst