• -10%
Geschenktasje Papier Halloween
Geschenktasje Papier Halloween
Geschenktasje Papier Halloween

Geschenktasje Papier Halloween

112 op voorraad
LG-Imports
LG7435
€ 0,77 € 0,85 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van je Halloween cadeaus een ware traktatie met onze Papieren Cadeautassen in Halloween-thema! Deze feestelijke tassen zijn perfect om je cadeaus in te verpakken tijdens de spookachtige en griezelige Halloweenperiode. Met afbeeldingen van enge pompoenen, spinnen, spoken en andere Halloween-gerelateerde motieven, brengen deze tassen de sfeer van Halloween tot leven.

Onze Papieren Cadeautassen in Halloween-thema zijn ideaal voor het inpakken van kleine en middelgrote cadeaus. Of het nu gaat om snoep, kleine speeltjes, accessoires of andere verrassingen, deze tassen voegen een extra vleugje griezeligheid toe aan je cadeau presentaties. Met hun kleurrijke ontwerpen en enge afbeeldingen zorgen ze voor een spannende en feestelijke sfeer.

Elke tas is gemaakt van stevig en milieuvriendelijk papier dat zorgt voor een veilige en gemakkelijke draagervaring. De tassen zijn voorzien van stevige handvatten waarmee je ze gemakkelijk kunt dragen. Met een praktisch formaat bieden deze tassen voldoende ruimte om je cadeaus in te pakken en ze te presenteren met een griezelige Halloween-twist.

Onze Papieren Cadeautassen in Halloween-thema zijn niet alleen functioneel, maar ook een geweldige decoratie voor Halloween-feestjes, evenementen en traktaties. Ze voegen een spookachtig tintje toe aan je cadeau presentaties en dragen bij aan de algehele Halloween-sfeer. Of je ze nu gebruikt om cadeaus te verpakken voor je kinderen, vrienden, familieleden of collega's, deze tassen zorgen voor een extra dosis Halloween-plezier.

Naast het inpakken van cadeaus zijn deze tassen ook perfect voor het verspreiden van lekkernijen tijdens Halloween-feestjes of evenementen. Vul ze met heerlijke traktaties, snoepjes of kleine geschenken en deel ze uit aan de trick-or-treaters of feestgangers. De enge afbeeldingen en Halloween-motieven zorgen voor een onvergetelijke ervaring en maken van je traktaties een echte traktatie.

Dus maak je Halloweenviering compleet met onze Papieren Cadeautassen in Halloween-thema. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje griezeligheid toe aan je cadeaus en traktaties. Verpak je geschenken met stijl en geef ze een spookachtige twist. Laat de ontvangers genieten van de betovering van Halloween met deze kleurrijke en feestelijke tassen.

Afmetingen: 16 x 22 x 9cm - 100GSM

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
16 x 22 x 9cm - 100GSM
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247074355
112 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst