• -10%
Kleurpotloden Sinterklaas 6st
Kleurpotloden Sinterklaas 6st

Kleurpotloden Sinterklaas 6st

27 op voorraad
LG-Imports
LG6072
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de creativiteit van kinderen tot leven komen met onze Kleurpotloden Sinterklaas (6 stuks)! Kleurpotloden zijn een van de meest geliefde en klassieke creatieve materialen voor kinderen en vormen een geweldige manier om jonge kunstenaars uit te nodigen om hun eigen Sinterklaaskunstwerken te creëren. Of het nu als uitdeelcadeautje is tijdens een Sinterklaasviering, voor gebruik op de BSO, als attentie in een restaurant met een kindermenu in de Sinterklaastijd, of gewoon thuis en bij vriendjes, deze kleurpotloden voegen een vleugje magie toe aan de Sinterklaasbeleving.

Wat maakt onze Kleurpotloden Sinterklaas zo speciaal:

Creatieve Sinterklaaspret: Kleurpotloden zijn een geweldige manier voor kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen Sinterklaaskunstwerken te creëren. Ze kunnen Sinterklaas, Zwarte Piet, cadeautjes en meer in levendige kleuren tot leven brengen.

Kinderen Leren en Vermaken: Naast puur vermaak, helpen kleurpotloden kinderen om hun fijne motorische vaardigheden, concentratie en kleurherkenning te ontwikkelen, waardoor ze zowel educatief als vermakelijk zijn.

Veelzijdig Gebruik: Of je ze nu gebruikt als traktatie op een feestje, als creatief tijdverdrijf op school of gewoon thuis, deze kleurpotloden zijn veelzijdig inzetbaar en bieden eindeloze mogelijkheden voor plezier.

Duurzaam en Gemakkelijk in Gebruik: Onze kleurpotloden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van sterke kleurkernen die soepel en gelijkmatig kleuren. Ze zijn gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes.

Betaalbare Feestvreugde: Deze kleurpotloden zijn niet alleen betaalbaar, maar bieden ook een waardevolle en gedenkwaardige ervaring voor kinderen tijdens de Sinterklaastijd.

Geef kinderen de kans om hun creatieve talenten te verkennen en hun eigen Sinterklaaswereld te kleuren met onze Kleurpotloden Sinterklaas. Deze kleurpotloden voegen een vleugje magie toe aan de feestvreugde en zullen zeker gewaardeerd worden door kinderen en ouders. Bestel vandaag nog en maak van de Sinterklaasviering een kleurrijk en vrolijk evenement!

Let op: Prijs per stuk (doosje met 6 kleurpotloden), verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting verpakking: 9 x 4.5 x 1cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 9 x 4.5 x 1cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
5413247060723
27 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst