Parachutist Kleur
Parachutist Kleur

Parachutist Kleur

500 op voorraad
7210584
€ 2,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng Avontuurlijke Vreugde met de Parachutist Speelgoed!

Klaar voor wat speels avontuur? Met de Parachutist is plezier gegarandeerd voor kinderen van alle leeftijden! Dit eenvoudige en toch fascinerende speelgoed brengt een element van opwinding in de lucht wanneer je de parachutist de hoogte in werpt en hem weer naar beneden ziet dwarrelen. Het is een spannend schouwspel dat iedereen in vervoering brengt.

Hoe werkt het? Het is eigenlijk heel simpel. Je gooit de parachutist omhoog, en terwijl hij valt, opent de parachute zich en begint hij langzaam en sierlijk naar beneden te zweven. Het is net als een echte parachutesprong, maar dan op een kleinschaligere en veiligere manier. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de beweging en de snelheid waarmee de parachutist daalt.

Dit speelgoed is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook perfect als uitdeelcadeautje voor feestjes, evenementen of gewoon als klein geschenk. Het brengt niet alleen plezier, maar ook verwondering en spanning.

De parachute heeft een royale doorsnede van 35 cm, waardoor de parachutist alle ruimte heeft om veilig en beheerst naar beneden te komen. Bovendien wordt de Parachutist in verschillende kleuren geleverd, wat voor extra verrassing zorgt. Welke kleur zal de jouwe zijn?

Bestel vandaag nog de Parachutist en voeg wat speels avontuur toe aan je dag! Het is een geweldige manier om kinderen bezig te houden en tegelijkertijd hun verbeelding te stimuleren. Laat ze genieten van de opwinding van het zien vliegen en landen van hun eigen parachutist. Plezier voor jong en oud!

Afmeting: diameter 35 cm, lengte touw 28 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 35 cm. lengte touw 28 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966030830
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst