• -10%
Skippybal Lachgezicht Rood
Skippybal Lachgezicht Rood

Skippybal Lachgezicht Rood

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4743C
€ 5,85 € 6,50 -10%

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Skippybal Lachgezicht Rood - Huppelend Plezier voor Kinderen!

Stel je voor: een stralende dag, kinderen die lachend en huppelend door de straten gaan op hun vrolijke rode skippyballen met lachgezichten. Dat is het soort plezier dat je kunt verwachten met de Skippybal Lachgezicht Rood!

Deze rode skippybal is speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen die dol zijn op actief spelen en bewegen. Gemaakt van stevig kunststof, is deze skippybal duurzaam en bestand tegen het ruige speelgedrag van kinderen. Met een handvat voor extra grip kunnen kinderen gemakkelijk op en neer stuiteren, wat zorgt voor urenlang lachend vermaak.

Het beste van alles is dat deze skippybal wordt geleverd zonder lucht erin, wat betekent dat je zelf de mate van stuiteren kunt aanpassen aan de behoeften en leeftijd van je kind. Dit maakt het een veelzijdig speeltje dat meegroeit met je kleintje en altijd voor plezier zorgt, of ze nu binnen in de woonkamer of buiten in de tuin spelen.

De vrolijke lachgezichten op de skippybal voegen een extra dosis speelsheid toe aan het plezier. Kinderen zullen niet alleen genieten van het actieve spelen, maar ook van de schattige gezichtjes die hen elke keer begroeten als ze op hun skippybal springen.

Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om je kinderen actief te houden en plezier te laten beleven, is de Skippybal Lachgezicht Rood de perfecte keuze. Laat ze huppelen, stuiteren en lachen terwijl ze op avontuur gaan met deze vrolijke skippybal!

Afmetingen: diameter 46cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 46cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Rood
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247047434

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst