• -10%
Skippybal Lachgezicht Oranje
Skippybal Lachgezicht Oranje

Skippybal Lachgezicht Oranje

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4743D
€ 5,85 € 6,50 -10%

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je plezier en vrolijkheid toevoegen aan je dagelijkse avonturen? Kijk dan niet verder dan onze Skippybal Lachgezicht in het opvallende oranje kleur. Deze vrolijk gekleurde skippybal zal je laten springen en lachen terwijl je door de straten skipt. Gemaakt van stevig kunststof en uitgerust met een handvat, biedt deze skippybal urenlang speelplezier voor jong en oud.

Onze Skippybal Lachgezicht is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat betekent dat hij duurzaam en stevig is. Je kunt erop vertrouwen dat deze skippybal bestand is tegen het ruwe en actieve speelgedrag van kinderen. Het handvat zorgt voor extra grip en stabiliteit, waardoor je comfortabel en veilig kunt skippyen.

Het beste van alles is dat onze skippybal niet opgeblazen wordt geleverd. Dit betekent dat je zelf de controle hebt over de luchtinhoud en de stevigheid van de skippybal. Met behulp van een pomp kun je de skippybal eenvoudig opblazen tot de gewenste grootte en stevigheid. Hierdoor kun je de skippybal aanpassen aan je eigen voorkeuren en speelstijl.

Of je nu door de straten skipt, in de achtertuin springt of een speeldatum hebt met vrienden, deze Skippybal Lachgezicht zal je gegarandeerd laten lachen en plezier hebben. Het opvallende oranje kleur en het lachende gezicht op de skippybal zorgen voor een vrolijke en speelse uitstraling. Bovendien is het compacte formaat gemakkelijk mee te nemen, zodat je overal kunt genieten van het skippyen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je Skippybal Lachgezicht Oranje en breng plezier en vreugde in je dagelijkse avonturen. Laat jezelf skippyen en geniet van de vrolijkheid die deze skippybal te bieden heeft.

Afmetingen: diameter 46cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 46cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Oranje
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247047434

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst