• -10%
Skippybal Lachgezicht Groen
Skippybal Lachgezicht Groen

Skippybal Lachgezicht Groen

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4743F
€ 5,85 € 6,50 -10%

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek een wereld vol stuiterplezier met deze vrolijke groene skippybal met een lachend gezicht! Deze skippybal is de perfecte metgezel om door de straten te springen en al je energie de vrije loop te laten.

Vervaardigd uit duurzaam kunststof, biedt deze skippybal een stevige en betrouwbare constructie. Hij is speciaal ontworpen met een comfortabel handvat, waardoor je moeiteloos kunt zitten en jezelf kunt afzetten om te gaan stuiteren.

Let op: de skippybal wordt niet opgeblazen geleverd. Om te genieten van het stuiterplezier dien je een luchtpomp te gebruiken om de skippybal op te blazen. Hierdoor kun je de stevigheid en hoogte van de skippybal aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Met zijn opvallende groene kleur en het vrolijke lachende gezichtsontwerp is deze skippybal niet alleen geweldig om op te springen, maar ook een speelse aanvulling op je speelgoedcollectie. Het is een fantastische manier om je balans en coördinatie te oefenen terwijl je volop plezier beleeft.

Of je nu in de tuin, het park of zelfs binnenshuis speelt, deze skippybal zorgt voor eindeloos vermaak, zowel voor kinderen als volwassenen. Daarnaast is het een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes en andere bijzondere gelegenheden.

Waar wacht je nog op? Spring de straten in met deze vrolijke groene skippybal met lachend gezicht en geniet van het stuiterende avontuur dat op je wacht. Zorg ervoor dat je een luchtpomp bij de hand hebt om de skippybal op te blazen en je bent klaar voor actie! Bestel nu en beleef urenlang stuiterplezier met deze fantastische skippybal.

Afmetingen: diameter 46cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 46cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247047434

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst