• -10%
Skippybal Lachgezicht Paars
Skippybal Lachgezicht Paars

Skippybal Lachgezicht Paars

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4743E
€ 5,85 € 6,50 -10%

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om door de straten te stuiteren? Dan is deze vrolijke paarse skippybal de perfecte keuze voor jou! Deze skippybal is gemaakt van stevig kunststof en is ontworpen met een handvat, zodat je er gemakkelijk op kunt zitten en jezelf kunt afzetten om te gaan stuiteren.

Deze skippybal wordt niet opgeblazen geleverd, dus je hebt een luchtpomp nodig om hem op te blazen voordat je kunt genieten van het stuiterplezier. Dit geeft je ook de mogelijkheid om de skippybal aan te passen aan de gewenste stevigheid en hoogte, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Het gebruik van stevig kunststof zorgt ervoor dat deze skippybal duurzaam en betrouwbaar is. Je kunt erop vertrouwen dat hij lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Het materiaal is bestand tegen slijtage en kan tegen een stootje, waardoor je zonder zorgen kunt stuiteren en spelen.

De opvallende paarse kleur van de skippybal zorgt ervoor dat je niet onopgemerkt blijft terwijl je door de straten stuitert. Het is een vrolijke en speelse toevoeging aan je speelgoedcollectie. Niet alleen biedt het skippyplezier, maar het daagt je ook uit om je balans en coördinatie te oefenen terwijl je geniet van het spel.

Of je nu in de tuin, op straat of zelfs binnen speelt, deze skippybal zorgt voor eindeloos vermaak voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes of andere speciale gelegenheden.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze vrolijke paarse skippybal en ervaar het plezier en de beweging die het biedt. Zorg ervoor dat je een luchtpomp bij de hand hebt om de skippybal op te blazen en je bent klaar om te stuiteren en te spelen!

Afmetingen: diameter 46cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 46cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Paars
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247047434

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst