Badbootjes 4 Stuks Geel/Blauw/Rood/Groen
Badbootjes 4 Stuks Geel/Blauw/Rood/Groen

Badbootjes 4 Stuks Geel/Blauw/Rood/Groen

170 op voorraad
Base Toys
BK2364
€ 2,50

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een set van 4 gekleurde speelgoed bootjes voor in bad is een perfecte manier om uw kinderen te vermaken tijdens het badderen. Deze bootjes zijn gemaakt van BPA-vrij kunststof, wat betekent dat ze veilig zijn voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze badspeeltjes zijn ontworpen met felle kleuren die de aandacht van uw kinderen zullen trekken en hen zullen helpen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze spelen.

De set bestaat uit 4 verschillende bootjes, waardoor uw kinderen kunnen experimenteren met verschillende vormen en groottes. Deze bootjes zijn ook perfect voor het aanmoedigen van fantasie en creativiteit bij uw kinderen. Door het spelen met deze bootjes, zullen ze leren over verschillende vormen en kleuren en zullen ze ook hun hand-oog coördinatie verbeteren.

Deze badspeeltjes zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders. Ze zorgen voor een leuke manier om tijd door te brengen met uw kinderen tijdens het badderen en kunnen ook worden gebruikt als een educatief hulpmiddel. Deze bootjes zijn gemakkelijk schoon te maken.

In samenvatting, de set van 4 gekleurde speelgoed bootjes voor in bad zijn een geweldige manier om uw kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Ze zijn gemaakt van veilig BPA-vrij kunststof en zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze badspeeltjes zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders en kunnen worden gebruikt als een educatief hulpmiddel.

Afmetingen: 10,5 x 5 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 maanden
Afmetingen
10,5 x 5 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718158514394
170 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst