Servies Stiften, 6st.
Servies Stiften, 6st.
Servies Stiften, 6st.
Servies Stiften, 6st.
Servies Stiften, 6st.

Servies Stiften, 6st.

1 op voorraad
Base Toys
BK2513
€ 2,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een creatieve en leuke manier om je servies te personaliseren? Dan zijn deze porseleinstiften de perfecte keuze! Deze set bevat in totaal 6 kleuren porseleinstiften: zwart, rood/oranje, blauw, groen, geel en roze, waardoor je veel opties hebt om je servies een unieke uitstraling te geven.

Met deze porseleinstiften kun je je fantasie de vrije loop laten en prachtige ontwerpen maken op je servies. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren, zoals een verjaardag of een huwelijk, of gewoon je servies wilt personaliseren met je eigen creatieve ontwerpen, deze porseleinstiften maken het mogelijk.

Het enige wat je hoeft te doen, is je servies vetvrij maken, wat zorgt voor een betere dekking. Vervolgens kun je je ontwerp schetsen met de porseleinstiften en laten drogen gedurende 24 uur. 

Deze porseleinstiften zijn niet alleen leuk om te gebruiken voor je eigen servies, maar zijn ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok of bord maken voor een verjaardagscadeau of als cadeau voor een housewarming.

Al met al zijn deze porseleinstiften een geweldige manier om je creativiteit de vrije loop te laten en je servies een unieke uitstraling te geven. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen worden gebruikt voor verschillende projecten. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw set van 6 kleuren porseleinstiften en creëer je eigen gepersonaliseerde servies!

Afmeting verpakking: 17 x 8 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 17 x 8 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987389382
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst