Badspeelgoedset - Flamingo, 5st.
Badspeelgoedset - Flamingo, 5st.
Badspeelgoedset - Flamingo, 5st.

Badspeelgoedset - Flamingo, 5st.

Niet op voorraad
Base Toys
BK2157A
€ 4,25

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze set van 5 badflamingo's is de perfecte aanvulling op het badplezier van je kleintje. Deze schattige en kleurrijke badspeeltjes zorgen voor urenlang vermaak in het water en zullen het badtijdritueel van je kinderen nog leuker maken.

De badflamingo's zijn gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal dat speciaal is ontworpen voor gebruik in water. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele resten van badschuim of zeep.

Elke flamingo heeft een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat de aandacht van je kleintje zal trekken. De felle kleuren en grappige vormen maken deze badspeeltjes tot de favorieten van elk kind.

Badtijd wordt nog leuker wanneer je kleintje deze schattige flamingo's in het water ziet drijven. Ze kunnen ermee spelen, ze proberen te vangen en zelfs verhalen verzinnen over deze vriendelijke vogels.

Met een set van 5 badflamingo's heb je voldoende speelmogelijkheden om af te wisselen en het badplezier fris en boeiend te houden. Deze badspeeltjes zijn ook geweldig om mee te nemen naar het zwembad of het strand voor nog meer waterpret.

Kortom, als je op zoek bent naar leuke en schattige badspeeltjes voor je kinderen, dan zijn deze badflamingo's een geweldige keuze. Ze zorgen voor eindeloos speelplezier in het water en maken badtijd tot een vrolijke en avontuurlijke ervaring. Bestel vandaag nog deze set van 5 badflamingo's en geef je kinderen het perfecte gezelschap voor hun badavonturen.

Afmeting: 7 x 6 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
7 x 6 x 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Flamingo
EAN code:
8719987595998

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst